Supermensen

De dochter heeft veel behandelende artsen, heel veel zelfs durf ik zeggen.  Daar zitten goede dokters bij, hele goede dokters en dokters buiten categorie die een gouden randje verdienen.  Het feit dat ze jou als ouder letterlijk een schouderklopje durven geven, je een knuffel geven als het minder gaat, je bevorderen tot de zus die ze altijd al zo graag wilden hebben, toont dat menselijkheid geen dode letter blijft bij hen.  Als je zonder aarzelen ze steeds mag mailen of bellen en ze je dan ook nog eens antwoorden op de vreemdste momenten zoals midden in de nacht of op een zondagochtend om negen uur, laat dit zien dat ze begaan zijn met hun patiëntjes.  Wanneer ze alles opzij schuiven om tijd te maken voor jouw prinses, zelfs als je geen afspraak hebt, dan ben je blij dat je het zo goed hebt getroffen.

We zijn blij met het team rondom onze dochter.  Het kan anders, we ondervonden het zelf jammer genoeg ook reeds en hoorden dit ook al van andere ouders.  Moeten vechten om gehoord te worden, aan je lot overgelaten worden, beslissingen die boven het hoofd van de ouders genomen worden, het gebeurt te vaak en het is nochtans zo belangrijk dat ouders mee betrokken worden.  Het is de enige manier om er samen te raken.

Als er dus artsen van de dochter zijn die dit lezen, steek de pluim maar op jullie hoed en doe zo voort!

4 gedachten over “Supermensen”

  1. Een prachtig gebaar van jou dat je de dokters zo een pluim geeft. Dat moet hen héél véél deugd doen. Is de warmste week vandaag niet begonnen ? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *