Feestje

Een romantisch etentje in de cafetaria van het ziekenhuis, een wandeling hand in hand doorheen de eindeloze ziekenhuisgangen, een warme knuffel op een hard klapstoeltje. Neen, we hadden ons onze vijfentwintigste huwelijksverjaardag toch iets anders voorgesteld. In al die jaren hebben we veel meegemaakt, gitzwarte momenten maar ook onbetaalbare belevenissen met onze vier schatten.

Het is hard wanneer je nu één van die schatten roerloos in het witte ziekenhuisbed ziet liggen terwijl een kleine kiwiknuffel de wacht houdt om enge demonen weer weg te sturen. Haar lijfje voert een hevige strijd en dat vraagt zoveel energie. Gelukkig springen heel wat van haar favoriete dokters en andere ziekenhuismedewerkers ook eens binnen. Zo weten en voelen we dat we er niet alleen voorstaan.

Vijfentwintig jaar al, in lief en leed, in goede en kwade dagen. Maar laat de komende vijfentwintig jaar de kwade dagen maar wegblijven…

8 gedachten over “Feestje”

 1. PROFICIAT samen. Zou een mooi cadeautje zijn als Elselien vandaag een grote sprong vooruit maakt!

  Liefs xxx

 2. Proficiat en chapeau voor jullie! Als dit allemaal achter de rug is wensen we dat er een andere locatie voor eten en wandelen zal zijn om het jubileum te kleuren!

 3. Proficiat met jullie huwelijksverjaardag. Hopelijk overtreffen de goeie dagen de slechte in de komende 25 jaar.

 4. Proficiat ! Jullie hebben al veel meegemaakt en zullen deze huwelijksverjaardag zeker niet vergeten. Na iedere donkere periode komt er zonder twijfel weer licht in jullie leven. Het zou prachtig zijn moest Elselien voor dit lichtpunt kunnen zorgen. Voor haarzelf en voor haar familie. Jullie verdienen het samen gelukkig te zijn !

 5. Proficiat met jullie 25 ste huwelijksverjaardag! Zoveel moeilijke momenten samen doorspartelen en toch volop kunnen genieten van alle fijne momenten zegt wat een sterk koppel jullie zijn!
  Nu eerst hopen dat Elselien zo vlug mogeijk hersteld is en naar huis kan en dan uitgebreid vieren ! Liefs tante Agnes

 6. Proficiat met jullie huwelijksverjaardag, een hele prestatie. Nu maar hopen dat het snel beter gaat met Elselien en jullie snel naar huis kunnen voor een dubbel feest.
  Dikke kussen en knuffels voor jullie allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *