gebakjes en internet

Gisteren was de echtgenoot hier.  Hij had problemen met zijn tablet.  Het internet was onbereikbaar, maar aangezien we hier wel vaker last hebben van een wegvallende verbinding, dacht hij er verder niet bij na.  s’ Avonds raakte ik ook niet op internet en toen viel mijn euro.  We zijn hier alweer twee maanden en elke maand vervalt de code die je krijgt om in te kunnen loggen.  Op zondagavond is het echter nogal moeilijk om aan een nieuwe code te komen, dus was het een blogloze avond.  Ondertussen hebben we onze derde code sinds 11 mei en kunnen we weer een maandje verder.  Ik hoop echt dat we geen nieuwe code meer zullen nodig hebben voor we hier weer eens even weg zijn geweest.

Met Elselien gaat het naar omstandigheden vrij goed.  Ze had gisteren wel een baaldag.  Ze had geen zin in iets, ze verveelde zich, ze voelde zich ‘bheu”  ’s Avonds kreeg ze echter nog een fijne verrassing.  Dokter Martine van op de school van Elselien kwam nog eens op bezoek en ze had een grote doos gebakjes mee.  Haar angst dat Elselien dit niet zou lusten of willen eten was trouwens helemaal ongegrond.  Na de pannenkoek van Annelies die ze al op had, heeft ze ook nog een stuk van een confituurcarré gegeten een een punt van een roomhorentje.  Ik geef toe, de boterhammen heeft ze laten liggen.

Vandaag start week 10.  Hopelijk is dit de week waarin we horen dat de antibiotica zijn werk naar behoren doet en dat we de poort kunnen houden.  Niet alleen voor ons is het spannend, we duimen ook voor een vriendinnetje van de dochter.  Die had vrijdag een MRI en hopelijk krijgen ook zij positief nieuws te horen.  Nu duimen wij eens voor iemand anders!

3 gedachten over “gebakjes en internet”

  1. Ik.zat gisteren vol ongeduld te wachten op een vervolg. Het is een goed teken dat Elselien zich verveeld. Alleen gezonde kinderen vervelen zich.Bij ziekte heb je geen kracht om je te vervelen
    tot morgen

  2. dag ilse,het zal wel logisch zijn zeker dat je eens een baaldag hebt na zoveel weken in het ziekenhuis,Fijn te lezen dat het weer wat beter gaat met elselien en dat ze kan genieten van pannekoeken en gebakjes.Als ik haar een plezier kan doen met een of ander spelletje of speelgoed laat maar weten dan stuur ik het richting Jette met héél veel plezier .hopelijk wint ze de strijd met de beestjes wij blijven duimen groeten uit laakdal

  3. Lekker! Wat heerlijk dat de gebakjes goed vielen. Hopelijk kan de poort blijven zitten. Wij duimen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *