Stitch

Dochterlief is een Stitchfan. Voor wie dit niet kent, Stitch is een creatie die ontsproot uit het brein van een medewerker van de Disneystudio’s. Het is een blauw monstertje met 6 armen, een bek vol vlijmscherpe tandjes en compleet ongemanierd, maar hij is ook het schattigste vriendje van Lilo, toont onvoorwaardelijke liefde en is enorm loyaal. En hij stal zoveel jaren geleden het hart van onze prinses. Na al die tijd heeft ze een kamer vol Stitchknuffels en beeldjes, maar haar kamer had ook nog een grote spierwitte muur die schreeuwde om een likje verf. Gelukkig kennen we heel wat creatieve mensen en nadat vake alle putjes had opgevuld, stond de muur klaar voor iets nieuws. Lieve C die we leerden kennen in Villa Rozerood, laadde haar busje vol verf, reed op een vroege maandagmorgen van Oostende naar het kleine Mespelare en installeerde zich. Langzaam groeide er iets moois, laag na laag kwam er steeds meer kleur, de contouren werden figuren en de glimlach van onze prinses werd steeds breder. En een uur of zeven later was de mooiste muur van ons huis helemaal af. Stitch keek vanop de maan de kamer in en waakt nu elke nacht over onze held.

Dank je wel lieve C, wat jij deed, was onbetaalbaar. In deze moeilijke dagen zorgde jij voor wat extra licht.

5 gedachten over “Stitch”

  1. Ik bewonder die jongedame die een fan is van Stich. Ik ben o zo blij dat C, een heel fijne en competente jongedame, deze droom waar kon maken.
    @Elselien, geniet ervan!!!!!!!! Knuffel

  2. Met zo’n mooie beschrijving heb ik zelfs geen foto nodig. Veel plezier met die schitterende muur.

  3. Voor een moedige meid schilderde een toffe jongedame een muurtekening die volgens mij een houvast symboliseert. Enkel bewondering E!

  4. Inderdaad prachtige muur.
    Blij dat ik ze heb kunnen zien en inderdaad Elselien straalde toe ze het zag…
    Mooi gedaan van C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *