onverwacht bezoekje

IMG_0015

Elselien ligt in de kamer vlak naast de verpleegpost.  Dit hebben ze bewust zo geregeld omdat ze haar goed in het oog wilden houden en er snel bij zouden zijn als er iets fout zou lopen.  Dit heeft echter ook als gevolg dat Peter en ik alles en iedereen zien binnenkomen.  Deze namiddag kwam dokter Najafi voorbij de kamer.  En plots zag ze Elselien liggen.  Ze begon te stralen en wipte onmiddellijk eens binnen.  Ze was zo blij om Elselien hier op kids 2 tegen te komen.  Ze vond het wel doodjammer dat ze verkouden was, daardoor kon ze haar geen knuffel geven, maar ze heeft beloofd dat ze die nog te goed heeft.  En wij , wij hebben nog een laatste gesprek met haar te goed.  Ik denk dat we haar ook eens heel hartelijk gaan bedanken.  Zij heeft er samen met haar hele team mee voor gezorgd dat we onze kleine meid nog steeds kunnen vastpakken en knuffelen.  Dat zullen we nooit vergeten.

Tussendoor kregen we nog heel leuk nieuws.  De ziekenwagen is geregeld.  Op 3 juli worden Elselien en ik opgehaald en naar De Panne gevoerd en op 10 juli doen we dezelfde weg in omgekeerde richting.  Peter zal instaan voor de logistiek de dagen daarvoor.  We hebben hier al heel wat verzameld aan kaartjes, lego, knuffels, speelgoed, cadeautjes, kussentjes en knutselwerken.  Dit moet allemaal terug verhuizen naar de Kapittelstraat.   We zullen er wel even zoet mee zijn.

6 gedachten over “onverwacht bezoekje”

 1. Dan missen we jullie net in VR. Wij gaan het weekend van 11 tot 13/7. Spijtig !
  We wensen jullie dus nu al een welverdiende vakantie.
  Groetjes
  Luc en Rita

 2. Wat fijn om Elselien vandaag te zien op Bednet!!!
  Na het volgen van de blog en haar vandaag te zien… heb ik gewoon nog meer bewondering voor haar gekregen.
  Wat een kracht heeft die meid toch!
  Hopelijk heeft ze genoten van de langverwachte serenade?!
  We konden haar geen knuffel geven maar dat doet juf Lilyane maandag wel. Alleen al haar glimlach heeft mijn dag goed gemaakt!

 3. Goede vooruitzichten dus!! Super! En mama Ilse, je moet toch eens enkele instanties raadplegen want KADANZA geeft WEL no een optreden !!! En dit op 22 en 23 augustus in Oostende!!!!

 4. héél goed nieuws dat jullie op vakantie kunnen ,zo kunnen de baterijen opgeladen worden en zijn jullie eens uit het ziekenhuis,,vervoerd worden met de ambulance om op vakantie te gaan dat is ook weer eens wat anders hé hopelijk met loeiende sirene kei tof voor elselien ,een hééél leuke vakantie voor jullie allemaal groetjes suzanne

 5. Spijtig wij komen aan op de 10 de. Hopelijk zien we jullie nog om nog eens goeiendag te zeggen. Geniet er vooral van. Groetjes Filip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *