Nationale feestdag

IMG_0008

Weer een vrije dag.  Weer een dag die langzaam voortkabbelt.  Weer maar eens geen speelzaal en slechts één maal kiné.  Gelukkig had de echtgenoot dit voorzien en had hij voor een bezigheid gezorgd.  Al wie Elselien een beetje kent, weet dat ze zich uren kan bezighouden met legoblokjes.  Hij had dus een van de grootste dozen die hij kon vinden in de winkel mee gebracht.  Onze muis is dus bijna de hele dag bezig geweest met de kermis in elkaar te puzzelen.  Ze zit halverwege, aan een doos waar 16+ op staat en waar 1746 stukjes inzitten is wel heel wat werk.

In de namiddag zijn oma en opa nog eens op bezoek geweest.  Ze hadden voor Elselien nog ergens een bellenblaas opgeduikeld en toen kreeg ons spook een lumineus idee.  De bellenblaas voor de ventilator houden geeft een heel mooi effect.  Even later kwamen nonkel Erik en nonkel Wim ook nog toe en die konden zelfs mee genieten van een Samson en Gert kerstshow uit de oude doos.  Kwestie van reeds in de stemming te komen.

IMG_0014

De onbekende kaartjesweldoener is trouwens ontmaskerd!  We hadden het niet verwacht, maar het was in elk geval een fijne verrassing.

 

 

2 gedachten over “Nationale feestdag”

  1. Wat een verrassing jullie vertrekken op vakantie en dan naar huis geweldig nieuws,nu duim ik mee voor jullie dat alles prima verloopt en er niets meer tussen komt . Groetjes suzanne

  2. Blijkbaar heb ik mijn reactie verkeerd geplaatst ,wel een hele mooie foto van elselien groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *