alles in orde?

Het is hier druk.  We zien hier heel wat mensen passeren de laatste dagen.   De dokters komen allemaal nog eens langs.  Ze willen met eigen ogen zien hoe het momenteel met de dochter gaat voor ze hun fiat geven om volgende week te kunnen vertrekken.  Z werd er nog met de uroloog overlegd, de neuroloog kwam nog wat medicatie aanpassen, de gastro-enteroloog controleerde hoe het met de voeding zat, de hematologen wilden samen met de zaalarts weten hoe het zat met het bloedbeeld van ons spook en ook de orthopedist is haar komen goedkeuren.  Daarnaast zagen we ook de sociaal verpleegkundige.  Voor haar hadden we plots ook heel veel werk.  De voeding en de sondes moeten in orde zijn tegen volgende week vrijdag, ze mag weer eens vervoer regelen en ze heeft gezorgd dat er revalidatie mogelijk is voor Elselien.  Na onze vakantie mag ze de overstap maken naar het UZ Gent om te gaan revalideren.  De eerste drie weken zal ze daar blijven slapen en dan wordt het ambulante revalidatie.  Het zal een grote stap zijn.  Ook Peter is het één en het ander aan het regelen.  Er moet een bed komen en een tillift is ook nodig.  Voor we dit echter binnen krijgen, moet hij de woonkamer nog wat leger krijgen.  Anders kan Elselien niet meer binnen met haar rolwagen.

Deze namiddag kregen we ook nog fijn bezoek.  Een toffe babbel later kwam ook Peter toe en die heeft nog eens voor uitbreiding op de muur gezorgd.  Hij had nog eens 40 kaartjes mee.  De muur begint er indrukwekkend uit te zien.

6 gedachten over “alles in orde?”

 1. Ik volg jullie website met veel aandacht maar reageer zelden, ik ben daar gene goeie in. Fantastisch om te zien dat alles met veel tijd en vooral veel geduld (van Elselien en jullie) in orde komt. Ik blijf met jullie uitzien naar een mooie toekomst

 2. Ik was er een weekje uit maar ben heel blij met wat ik nu lees.
  Dat ziet er goed uit.
  Wij duimen er voor !
  Ilse, Peter, Hanne, Annelies en Thomas,
  jullie duimen zeker mee !

 3. Fijn dat ook Stef P. heeft gereageerd, ik dacht, gaat er nu niemand van de school eens reageren?
  Ik ben blij dat het steeds beter gaat en villa “rozenrood” echt dichterbij komt. Hopelijk haalt jullie spook weer geen medische verrassingen uit haar goocheltrommel. N.B, Ilse je teksten en manier van iets neer te pennen vind ik prachtig, ik lees ze steeds met veel plezier! Veel moed voor jullie beide!:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *