tweede week

We zijn hier nu al meer dan een week.  De dochter heeft al heel wat mee gemaakt, maar gelukkig verloopt alles nog volgens plan.  Morgen gaat ze de tweede keer onder het mes, deze keer voor de definitieve plaatsing van de baclofenpomp.  Laat ons hopen dat het weer even vlot gaat.

Vandaag kwam ook de uroloog even binnen.  De urine is nog steeds niet schoon, maar voor er weer andere antibiotica wordt opgestart, willen ze eerst weten welk beest er nu weer voor problemen zorgt.  Ook de stoelgang is nog steeds niet ok en ook hiervoor zijn we aan het wachten wat er uit de kweek komt.

De dochter hield zich deze voormiddag vooral bezig met bednet.  De school heeft het zelfs zo georganiseerd dat ze ook sociale vaardigheden kon mee volgen.  Ik hoorde hier af en toe een schaterlach dus de les zal wel leuk geweest zijn.  Daarnaast is er ook nog wat geoefend voor het examen Nederlands.  Naast al het denkwerk, mocht er ook gespeeld worden met lego, een puzzel van 500 stukjes, de nintendo en UNO natuurlijk.  Met drie is het veel leuker om dit te spelen, dus moesten we er van profiteren dat vake hier ook was.  Tussendoor was er weer eens een uitstapje naar de röntgenafdeling om te kijken hoe het nu eigenlijk met die poort zit, maar veel duidelijker werd het er toch niet op.

Ondertussen is ze alweer in dromenland.  De operatie van morgen baart haar niet al te veel zorgen.  Ze is er gerust in, de dokters zullen wel hun best doen.  Zolang ze maar in slaap mag met een maskertje, is het allemaal ok.

Ik wou dat ik er even rustig bij kon blijven.

9 gedachten over “tweede week”

  1. Ongelooflijk die veerkracht en dat vertrouwen van Elselien. Mooi! En voor jou, even ongelooflijke mama en papa, sterkte en vertrouwen. Ik duim!

  2. Wij hebben nu een paar duimen meer, dus dat zal extra energie geven. Veel succes,
    Katrien, Swa en Charlot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *